В цьому році Google випустить власний шолом віртуальної реальності — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В цьому році Google випустить власний шолом віртуальної реальності

Технології&Авто
460
Ресурс Engadget повідомляє, що компанія Google виявляє підвищений інтерес до пристроїв віртуальної реальності і в даний час працює над створенням власного такого шолома.
Згідно з наявною інформацією, рішення Google буде схожим на пристрій Samsung Gear VR. Для його використання необхідно буде встановити в спеціальний слот свій смартфон. Таким чином, шолом віртуальної реальності Google буде представляти собою логічне продовження Cardboard. Як повідомляє джерело, пристрій може бути офіційно представлено вже в цьому році.
Разом з тим, крім самого апаратного рішення для реалізації віртуальної реальності не менш важливим є програмне забезпечення. Тому в Google мають намір впровадити підтримку віртуальної реальності в ОС Android і відмовитися від використання сторонніх додатків, як це відбувається сьогодні.
Сама компанія Google поки не підтвердила розробку шолома віртуальної реальності і відповідної підтримки в Android. Не виключено, що відповідна інформація буде представлена під час проведення конференції Google I / O в травні цього року.
За матеріалами:
Engadget
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас