Яценюк: Перестаньте нас лякати відставкою — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Яценюк: Перестаньте нас лякати відставкою

Казна та Політика
952
Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк пояснив, чому деякі міністри відкликали свої заяви про відставку.
Про це він розповів під час «10 хвилин з Прем’єр-міністром».
«Моя команда і я не будемо зупинятися на половині шляху проведення реформ. Саме тому українські міністри ухвалили рішення повернутися назад в уряд для того, щоб проводити ці зміни в країні », – сказав він.
Глава уряду підкреслив: якщо хто-небудь з політичних діячів вважає, що цей уряд не виконує програму і не проводить реформи, то в парламент можна внести резолюцію недовіри уряду і проголосувати відповідну відставку.
«Але перестаньте нас лякати відставкою. Ми прийшли сюди працювати заради реальних змін у країні. І зараз мова йде не про персоналії, а про конкретні ціннісні речі, про економічну програму стабілізації ситуації в країні і про політичну стабільність в Українській державі. У боротьбі за владу і хлібні місця деякі політики забули, що Україна знаходиться в стані війни, яку оголосила Росія, що ми не подолали економічну кризу і що люди очікують реальних змін в країні », – підкреслив Яценюк.
Прем’єр також закликав: якщо хтось має альтернативну програму – беріть відповідальність на себе.
«Але ми будемо далі продовжувати йти цим шляхом, шляхом побудови сильної, суверенної, європейської України», – резюмував Яценюк.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас