Один за всіх, і всі за одного: Яценюк повідомив, в якому випадку уряд піде у відставку у повному складі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Один за всіх, і всі за одного: Яценюк повідомив, в якому випадку уряд піде у відставку у повному складі

Казна та Політика
1293
Кабінет міністрів України піде у відставку в повному складі в разі, якщо Верховна Рада України прийме рішення про його переформатування, повідомив прем’єр-міністр Арсеній Яценюк.
“Ми чітко заявили наступне: ми всі прийшли однією командою, і ми будемо працювати далі однією командою, і якщо буде прийнято рішення про те, що ця команда повинна бути змінена, ми підемо всі разом”, – сказав прем’єр на пленарному засіданні Верховної Ради у час “години запитань до уряду” в п’ятницю.
“Але ми будемо боротися до останнього”, – підкреслив А.Яценюк.
Відповідаючи на запитання парламентаріїв, прем’єр зазначив, що якщо Верховна Рада не задоволена діяльністю Кабміну, то вона має конституційне право відправити уряд у відставку.
“У вас є конституційне право внести в парламент резолюцію про недовіру Кабінету міністрів. Будь ласка, скористайтеся цим правом – поставте на голосування питання про недовіру уряду. Якщо вона (постанова – ред.) набере голоси, ми з честю і гордістю передамо новому складу Кабінету міністрів відповідні повноваження. Зробіть цей крок – це вже буде ваша відповідальність», – сказав А.Яценюк.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас