KSG BANK почав приймати вклади з видачею депозитних сертифікатів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

KSG BANK почав приймати вклади з видачею депозитних сертифікатів

283
З 1 лютого 2016 року KSG BANK почав приймати вклади від фізосіб і бізнес-клієнтів з видачею депозитних сертифікатів. Про це заявила прес-служба банку.
З 1 лютого 2016 року KSG BANK почав приймати вклади від фізосіб і бізнес-клієнтів з видачею депозитних сертифікатів. Про це заявила прес-служба банку.
Зараз багато заможних клієнтів зберігає свої валютні заощадження або дома «під подушкою», або в депозитарних сейфах. Більшою мірою це пов’язано з обмеженнями НБУ на повернення депозитів в іноземній валюті, так як повернути їх можна тільки частинами, еквівалент яких становить 20 000 грн. в день.
Станом на 01.02.2016 р. KSG BANK пропонує Клієнтам рішення цієї проблеми: розміщення коштів з отриманням іменного депозитного сертифіката – весь вклад в іноземній валюті видається в повному обсязі. Процентні ставки для фізичних осіб – до 24,5% річних у гривні, до 11,5% у доларах США і до 8% в євро. Для Клієнтів-юридичних осіб рішення по ставках приймається індивідуально, залежно від умов Клієнта, що ще раз підтверджує гнучкість роботи банку з бізнесом.
«Ми раді запропонувати своїм клієнтам новий, особливо актуальний зараз, продукт – говорить голова правління KSG BANK Олег Блозовський – Думаємо, що особливим попитом будуть користуватися валютні депозитні сертифікати, виплата за якими буде здійснюватися в повному обсязі по закінченню терміну договору».
Варто відзначити, що це вже третій продукт, розроблений банком для фізичних осіб останнім часом. Нагадаємо, що наприкінці минулого року KSG BANK запропонував своїм клієнтам платіжну картку VISA Classic Debit в рамках зарплатних проектів, зняття готівки по якій безкоштовно в банкоматах будь-якого банку України по всій території країни, а також раніше банк почав продаж карток «Ощадна картка», на поточний залишок по якій нараховується до 13% річних.
Прес-служба KSG BANK
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас