АУБ та ЧБТР об”єднують зусилля — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

АУБ та ЧБТР об”єднують зусилля

Кредит&Депозит
231
1 серпня в Асоціації українських банків відбулась зустріч Президента АУБ Олександра Сугоняко з делегацією Чорноморського банку торгівлі та розвитку (ЧБТР) на чолі з Генеральним секретарем п. Харалампусом Царухасом (Charalampos Tsarochas).
Чорноморський банк торгівлі та розвитку заснований в 1998 р. одинадцятьома державами-членами Організації чорноморського економічного співробітництва (ЧЕС), включаючи Україну, як регіональна міжнародна фінансова організація. Мета банку – прискорення економічного розвитку і стимулювання співпраці між країнами-членами. Банк сприяє розвитку торгівлі і реалізації проектів у регіоні, а також зміцненню економічних зв’язків між країнами-членами. Штаб-квартира ЧБТР розташована в м. Салоники, Греція.
В ході проведеної зустрічі Президент АУБ та Генеральний секретар ЧБТР обговорили тему співробітництва між Чорноморським банком торгівлі та розвитку та українською банківською системою, включаючи проведення бізнес-конференції “Сприяння інвестиційній діяльності в Україні”, яка відбудеться 2-3 жовтня в Одесі за підтримки АУБ. Мета згаданої бізнес-конференції – ознайомити банківську та бізнесову спільноту України з можливостями та перспективами співробітництва з ЧБТР. Основні теми дискусії – міжнародні інвестиції в енергетику, промислове виробництво, транспортний сектор, а також підтримка розвитку малого бізнесу в Україні. За своїм значенням така Конференція буде першим після економічної кризи 1998-1999 рр. в Україні крупним заходом, спрямованим на залучення інвестицій з боку міжнародних інвестиційних установ.
Сторони також домовились про проведення в вересні цього року презентації Чорноморського банку торгівлі та розвитку для членів Асоціації українських банків.
За матеріалами:
АУБ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас