"Епіцентр К" купила столичний ТЦ "Альта Центр" на Петрівці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Епіцентр К" купила столичний ТЦ "Альта Центр" на Петрівці

Фондовий ринок
2159
ТОВ “Епіцентр К”, що входить до групи компаній “Епіцентр” (шпалери – Київ) і розвиває в Україні мережу однойменних будівельних гіпермаркетів в форматі DIY, придбала торговий центр (ТЦ) “Альта Центр”, розташований на просп. Московському, 11-а, в Києві, повідомляється на сайті Асоціації рітейлерів України.
Як повідомила прес-служба компанії “Епіцентр К”, подробиці операції не коментуються в зв’язку з тим, що відчуження майнових прав на об’єкт ще не завершено.
Згідно з даними офіційного сайту Оболонської райдержадміністрації, управління ТЦ “Альта Центр” здійснює ТОВ “Бриз-Інвест” (Київ).
ТОВ “Бриз-Інвест” створено в 2000 році.
Основний вид діяльності – надання в оренду та експлуатацію власного чи орендованого майна.
Чистий дохід “Бриз-Інвеста” в 2014 році скоротився на 2,5% в порівнянні з 2013 роком і склав 34,068 млн грн. Компанія отримала 114,894 млн грн чистого збитку проти 6,438 млн грн чистого прибутку роком раніше.
Згідно з даними Єдиного держреєстру юросіб та фізосіб-підприємців на 4 лютого 2016 року, 100% акцій в статутному капіталі ТОВ “Бриз-Інвест” належать кіпрській компанії Davento P.L.C.
Статутний капітал ТОВ становить 8,099 млн грн, а його кінцевим бенефіціаром виступає Роман Лунін – голова наглядової ради ПАТ “Рітейл Груп” (Київ), яке в складі однойменного холдингу керує торговими мережами “Велмарт”, “Велика Кишеня”, “Просто Маркет”, ВК SELECT і “ВК Експрес” в Україні, а також мережею супермаркетів Green Hills Market і одним гіпермаркетом “Велмарт” в Молдові.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас