Міненерго проводить позапланові аудити компаній "Центренерго" і "Укрінтеренерго" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Міненерго проводить позапланові аудити компаній "Центренерго" і "Укрінтеренерго"

Енергетика
112
Міністр енергетики та вугільної промисловості України Володимир Демчишин прийняв рішення про проведення позапланових внутрішніх аудитів компаній “Центренерго” і “Укрінтеренерго”.
Про це повідомляється на сторінці міністерства в Facebook.
Відзначається, що перевірка буде проводитися для “з’ясування законності укладених контрактів на імпорт вугілля, відповідність задекларованих обсягів фактично поставленим, наявність сертифікатів якості та походження вугілля, і визначення якісних показників вугілля, котрих фізично знаходиться на складах, а також з’ясування цінових параметрів поставок”.
У міністерстві відзначили, що в разі виявлення порушень законодавства матеріали будуть передані в правоохоронні органи для дачі відповідної оцінки.
“Результати аудиту дадуть можливість Міністру енергетики аргументовано доповісти громадськості щодо резонансних питань імпорту вугілля на підприємства державної генерації, грунтуючись на відповідних документах”, – йдеться в повідомленні.
При цьому, Володимир Демчишин звернувся до керівництва ДФС і СБУ з проханням також відреагувати на резонансну інформацію щодо поставок імпортного вугілля на підприємства державної генерації.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас