Держбанки заплатять майже 50 млн грн за роботу з Oracle — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Держбанки заплатять майже 50 млн грн за роботу з Oracle

Казна та Політика
1471
ПАТ «Державний експортно-імпортний банк України» 30 грудня 2015 року уклало угоду з ТОВ «Ос Консалтинг» про технічну підтримку програмного забезпечення Oracle за 23,77 млн грн. Інформація про це опублікована в «Віснику державних закупівель», повідомляє сайт “Наші Гроші”.
Технічну підтримку програмного забезпечення Oracle замовили на 2016 рік.
ПАТ «Державний ощадний банк України» 21 грудня 2015 року уклав угоду з ТОВ «Егар Техноложі України» про ліцензування програмного забезпечення на 25,2 млн грн.
Придбано право на використання програмного забезпечення Oracle двох типів: Identity Governance Suite на 2 CPU з річною техпідтримкою за 10,86 млн грн; Access Manager на 2 тис. користувачів з річною техпідтримкою за 1,51 млн грн. Крім того, було замовлено впровадження цих програм для системи управління обліковими записами і правами доступу.
Термін дії угоди – до кінця липня 2016 року.
«Ос Консалтинг» належить британській компанії Biomeсhanical Machinery Systems (BMS) & Consulting Nottingham Limited і Белізький офшору «Панакрофт Менеджмент Лтд». Згідно держреєстру, власником британської компанії є Істван Форіано з Угорщини, белізькою – Сергій Коваленко із Запоріжжя. Раніше співзасновником була кіпрська «Елдертон Лімітед», яка також є співвласником ТОВ «Борлас Україна» – разом з Сергієм Савченком, головою правління ТОВ «БМС Консалтинг». Керує фірмою «Ос Консалтинг» Іван Шевчук.
«Егар Техноложі України» належить Сергію Тарасенку, відомому як екс-директор ПАТ «СІТРОНІКС Інформаційні Технології Україна» (2010-2011). Керує фірмою Андрій Казимиров, який також раніше працював виконавчим директором «Ситроникс ІТ Україна».
За матеріалами:
Наші гроші
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас