Більше 58% жителів України користуються інтернетом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Більше 58% жителів України користуються інтернетом

Технології&Авто
375
У 2015 році регулярно Інтернетом користувалися більше 58% жителів України.
Про це сказав голова Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації Леонід Євдоченко на парламентських слуханнях щодо реформування галузі інформаційно-комунікаційних технологій та розбудови інформаційного простору України.
Він зазначив: «Чисельність інтернет користувачів за оцінкою незалежних експертів на кінець 2015 року становила не менше 58%».
За матеріалами Кабінету міністрів, які були надані учасникам парламентських слухань, близько 17% користувачів Інтернету здійснили купівлю-продаж через мережу Інтернет, а більше третини українців-користувачів соціальних мереж здійснили придбання в онлайні через соціальні мережі.
У матеріалах зазначено, що 61% від загального обсягу операцій платіжними картами в Україні склали безготівкові платежі. Також наголошується, що охоплення населення України державними програмами аналогового ефірного телемовлення склав 88,3%, радіомовлення – 83,5%.
У той же час були охоплені кабельним телебаченням 18,3% українських домогосподарств, а 23,6% домогосподарств користуються цифровим телебаченням.
У матеріалах відзначається, що тільки 8,2% українських домогосподарств залишилися споживачами послуг проводового мовлення.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас