Кононенко відповів на звинувачення Абромавічуса — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кононенко відповів на звинувачення Абромавічуса

Казна та Політика
2124
Перший заступник голови парламентської фракції «Блок Петра Порошенка» Ігор Кононенко назвав емоційною заяву Міністра економічного розвитку і торгівлі Айвараса Абромавічуса і вважає його спробою перекласти відповідальність за невдачі в роботі МЕРТ.
На питання, як він може прокоментувати заяву Абромавічуса про те, що він іде у відставку, в тому числі, через тиск з боку Кононенка, парламентарій сказав: «Як бажання перекинути з хворої голови на здорову і ті питання, які не зробили за рік, відповідальність за них намагаються перекласти на депутатів нашої фракції».
На питання, чи буде він звертатися до суду через заяви міністра, Кононенко відповів: «Я не думаю, що буду звертатися до суду».
«Я вважаю, що це емоційна заява пана Абромавічуса. Є й позитив у його роботі на посаді міністра, але є й негатив. Я думаю, що це пов’язано з моїм коментарем – причому це не мій виступ був, а депутатів нашої фракції, – з висловлюванням незадоволення його роботою на останньому засіданні фракції, яке я прокоментував після засідання. Це така емоційна реакція», – висловив думку парламентарій.
Нагадаємо, міністр економічного розвитку і торгівлі України Айварас Абромавічус звинуватив народного депутата Ігоря Кононенка (БПП) у блокуванні роботи міністерства.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас