Скандально звільнений із залізниці Кривопішин став радником Кличка — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Скандально звільнений із залізниці Кривопішин став радником Кличка

Казна та Політика
897
Київський міський голова Віталій Кличко призначив своїм радником Олексія Кривопішина. “Призначити Кривопішина Олексія Мефодійовича радником Київського міського голови відділу аналітичного забезпечення діяльності Київського міського голови управління організаційно-аналітичного забезпечення діяльності Київського міського голови (патронажної служби) апарату виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) з 2 лютого 2016 з посадовим окладом згідно штатним розкладом “, – йдеться у розпорядженні Віталія Кличка №70 від 1 лютого 2016 року.
У документі повідомляється, що Кривопішину буде присвоєно 11 ранг держслужбовця, а загальний стаж його роботи на державній службі становить 2 роки і 24 дні.
Нагадаємо, що Олексій Кривопішин до березня 2015 очолював ДП “Південно-Західну залізницю”. Після серії журналістських розслідувань про корупцію на залізниці він був зі скандалом звільнений. Після цього кілька разів намагався поновитися на посаді, у тому числі неправомірно.
У зв’язку з цим керівники Міністерства інфраструктури України насторожено сприйняли рішення КМДА. Зокрема, заступник міністра Володимир Омелян написав у facebook: “Реформи по-українськи!”
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас