Україна модернізуватиме американські бронемашини — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна модернізуватиме американські бронемашини

Технології&Авто
1141
Держпідприємство “Укроборонпром” буде модернізувати американські броньовані автомобілі HMMWVs.
У ході Міжнародної конференції по бронетехніці, яка проходила в Лондоні, Державне підприємство “Спецтехноекспорт”, яке входить до складу Державного концерну “Укроборонпром”, оголосило про підписання контракту з компанією Textron Systems (США) з постачання в Україну модернізованих за програмою SCTV бронеавтомобілів HMMWVs (Хамві) і подальшої модернізації такої техніки в Україні.
Про це повідомляє інтернет-видання “Главное”
“Контракт передбачає виробництво і постачання в Україну трьох “високо-захищених бойових тактичних автомобілів”, а також можливість використання запатентованих технологій Textron Systems для самостійної модернізації автомобілів “Хамві” на підприємствах “Укроборонпром”.
Програма модернізації SCTV передбачає установку повністю броньованої моноблокової капсули з V-подібним днищем, що серед доступних на сьогодні технологій забезпечує найвищий рівень захисту екіпажу на автомобілях цього класу. Крім того, модернізація двигуна та удосконалення підвіски забезпечать високу продуктивність і мобільність бронеавтомобіля.
Денис Гурак, Заступник генерального директора з зовнішньоекономічної діяльності “Укроборонпром”, зазначив, що програма модернізації SCTV значно поліпшить технічні характеристики і живучість українських “Хамві”, а також підвищить рівень захисту екіпажів. Оновлена техніка матиме посилене шасі і підвищений рівень захисту від ураження боєприпасами і осколками, що відповідатиме класифікації MRAP – типу бронеавтомобілів, захищених від підриву і атак із засідок.
Використання запатентованих технологій компанії Textron Systems дозволяє використовувати модернізовані за програмою SCTV бронеавтомобілі для виконання різноманітних завдань, зокрема, здійснення вогневої підтримки, командування і управління, розвідки, інженерного забезпечення та мобільної передислокації військових “.
За матеріалами:
Газета по-Українськи
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас