Зниження ЄСВ буде позитивним сигналом для інвесторів, - Американська торгова палата в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Зниження ЄСВ буде позитивним сигналом для інвесторів, - Американська торгова палата в Україні

Казна та Політика
624
Американська торгова палата вважає, що такі нововведення в податковому законодавстві, як зниження єдиного соціального внеску (ЄСВ) з 41% до 22% і впровадження електронного адміністрування акцизу на паливо, спрямовані на виведення економіки з тіні, дадуть позитивний сигнал інвесторам.
“Ключова зміна – значне зниження середньої ставки єдиного соціального внеску з 41% до 22%. Ми сподіваємося, що ця ініціатива стане позитивним сигналом для інвесторів як крок уряду до зміцнення довіри міжнародного інвестиційного та фінансового співтовариства. Ми підтримуємо заходи, спрямовані на виведення економіку з тіні, оскільки ухиляння від сплати податків (включаючи несплату акцизного податку) шкодить міжнародному бізнесу, який не може конкурувати з компаніями, які ухиляються від сплати податків”, – прокоментували зміни в податкове законодавство в Американській торговельній палаті.
Американська торгівельна палата в Україні відзначає, що для планування і здійснення інвестицій бізнесу необхідна прогнозованість, і вона буде продовжувати допомагати уряду та іншим стейкхолдерам у проведенні реформ.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас