DeLorean відновить випуск автомобіля з «Назад в майбутнє» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

DeLorean відновить випуск автомобіля з «Назад в майбутнє»

Технології&Авто
972
Американська компанія DeLorean Motor Company (DMC) оголосила про відновлення виробництва спортивних автомобілів DMC-12, один з яких з’явився в кінотрилогії «Назад в майбутнє» в якості машини часу.
Як повідомляється в прес-релізі компанії, відновлення виробництва серії, заплановане на 2017 рік, стало можливим завдяки змінам у політиці регулювання автовиробництва.
Прийнятий нещодавно в США закон дозволяє невеликим компаніям випускати обмежені партії автомобілів, які відповідають всім вимогам безпеки, які пред’являються до машин великих автоконцернів.
DeLorean DMC-12 виробництва 1981 року зі кузовом з нержавіючої сталі і дверима типу «крило чайки» стала культовим автомобілем після виходу трилогії «Назад в майбутнє». Головні герої фільму доктор Браун і Марті Макфлай переміщалися на DMC-12 в часі.
В цілому за весь час випуску DMC-12 в 1981-1983 роках на заводі в Північній Ірландії було зібрано трохи більше 8,5 тис. машин.
Нова компанія DMC, розташована в Техасі, не має прямого відношення до первісної компанії під цим ім’ям, яка збанкрутувала, проте надає техпідтримку автомобілям DeLorean.
Автомобілі нової збірки будуть продаватися за ціною менш ніж $ 100 тис. доларів залежно від комплектації. Обсяг випуску складе близько 300 машин на рік, поставки планується почати приблизно через рік. Компанія проведе значні оновлення автомобіля, це, зокрема, стосується двигуна.
Ціни на старі DMC-12 в інтернеті коливаються від $ 16,75 тис. до понад $ 40 тис.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас