АМКУ порушив справу проти "Укртатнафти" Коломойського — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

АМКУ порушив справу проти "Укртатнафти" Коломойського

Кримінал
512
Антимонопольний комітет порушив справу щодо ПАТ “Укртатнафта” за надання інформації не в повному обсязі.
Про це йдеться в повідомленні комітету.
АМКУ проводиться розслідування у справі, розпочатій за ознаками вчинення ПАТ “Укртатнафта”, ПАТНПК-Галичина”, ТОВ “Галнафта”, ТОВ “ТД Прикарпаттянафтотрейд”, ТОВ “Котлас”, ТОВ” Полігональ”, ТОВ“Гарант-УТН” порушення законодавства про захист економічної конкуренції у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів аукціонів з продажу нафти сирої і газового конденсату”, – йдеться в повідомленні.
Як наголошується, з метою збору доказів Антимонопольним комітетом неодноразово направлялися вимоги до ПАТ “Укртатнафта”.
“На жаль, ПАТ Укртатнафта” вдався до дій, які створюють перешкоди в проведенні розслідування, зокрема, для представлення інформації не в повному обсязі Антимонопольному комітету”, – заявили в АМКУ.
“У зв’язку з цим Антимонопольним комітетом порушено справу за подання ПАТ “Укртатнафта” інформації в неповному обсязі”, – повідомляє прес-служба.
Як відомо, у ПАТ “Укртатнафта” (переробка нафти) частка “Нафтогазу” становить 43,05% акцій. Група “Приват” і Олександр Ярославський контролює 57% заводу.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас