У Києві задумалися над аналогом "Старбакса" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві задумалися над аналогом "Старбакса"

Казна та Політика
3940
Київська влада задумала створити свій бренд кави, на зразок «Львівської кави». У центрі міста хочуть відкрити кафе і одночасно випускати сувенірну продукцію.
Про це розповіли в департаменті промисловості та підприємництва.
Як розповів нам голова департаменту Максим Кузьменко, ідея створити свою столичну каву з особливим смаком народилася в рамках розвитку бренду міста і туристичного потенціалу.
«Щоб залучати потоки туристів до столиці, потрібні свої бренди, – говорить Кузьменко. – Поки ідея носить робочу назву «Кава по-київськи», назва співзвучна з «котлетою по-київськи», відомою і в інших країнах. Планується, що невеликий кафетерій з такою назвою відкриється на Бессарабці. Але брендовим буде не тільки напій, але і шоколад, снеки, а також сувенірна продукція. Також там завжди буде свіжа преса ».
Каву хочуть продавати в стаканах з принтами головних місць Києва. Малюнки можуть мінятися під міські події, наприклад, День Києва. Крім сувенірів з брендом київського кави, будуть випускати і термокружки з міськими пам’ятками, на зразок американського «Старбакса».
Також на площі перед Бессарабкою після реконструкції буде майданчик для виступів вуличних музикантів, що теж може привабити туристів.
«Можливо, встановимо там невелику сцену або піаніно, доступне для всіх», – продовжує Кузьменко. Він каже, що рецепт кави повинні будуть обрати самі кияни, для цього планують оголосити конкурс авторських рецептів.
За матеріалами:
Вісті
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас