Кличко обговорив з китайськими інвесторами залучення коштів в інфраструктуру Києва — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кличко обговорив з китайськими інвесторами залучення коштів в інфраструктуру Києва

Казна та Політика
337
Київський міський голова Віталій Кличко обговорив з китайськими інвесторами залучення коштів у розвиток і будівництво інфраструктури столиці.
Про це повідомили в прес-службі КМДА.
В.Кличко разом з профільними заступниками обговорив участь державної китайської компанії Haisum Engineering в розвитку і будівництві інфраструктурних об’єктів столиці.
“Наше завдання – створити найкращі умови для інвесторів, щоб вони могли вкладати гроші і розвивати бізнес в українській столиці”, – зазначив Віталій Кличко.
Міський голова Києва зазначив, що столиця, зокрема, шукає інвесторів для будівництва та розвитку інфраструктури міста – добудови Подільсько-Воскресенського мосту, будівництва метро на Троєщину і великої кільцевої автомагістралі, а також будівництва соціальних об’єктів – дитячих садків, шкіл, лікарень, спортивних споруд .
Керівник міжнародного департаменту Haisum Engineering у свою чергу зазначив, що його компанія зацікавлена співпрацювати з Києвом і брати участь у будівництві соціальних об’єктів міста.
Сторони домовилися провести наступну зустріч у квітні, щоб обговорити деталі участі китайської компанії в будівельних проектах столиці України.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас