Приватбанк має намір оскаржити в суді нові критерії Кабміну з відбору банків для виплати зарплат бюджетникам і пенсій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Приватбанк має намір оскаржити в суді нові критерії Кабміну з відбору банків для виплати зарплат бюджетникам і пенсій

Казна та Політика
1667
Приватбанк має намір оскаржити в суді нові критерії відбору банків для виплати зарплат бюджетникам і пенсій, затверджені Кабінетом Міністрів.
Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook написав перший заступник голови Приватбанку Олег Гороховський.
“З’явилася “відповідь” Кабміну на петицію про скасування зарплатного рабства, яку їм відправив Президент для реагування. Тепер Кабмін ще більше хоче посилити вимоги до відбору банків, які обслуговують бюджетників з виплати зарплати і пенсій … Даєш зарплату за чеками в касах підприємства! ? #? совок2016? PS Будемо судитися!”, – написав він.
Серед нових критеріїв відбору – розмір активів уповноваженого банку повинен становити від 1% активів всієї банківської системи.
Додатково банк повинен мати ОВДП у своєму портфелі на рівні 20% регулятивного капіталу.
Нагадаємо, асоціація “Український кредитно-банківський союз” вважає дискримінаційними нові критерії відбору Кабінетом Міністрів банків для виплати зарплат бюджетникам і пенсій.
Раніше за ініціативою Міністерства фінансів Кабінет Міністрів посилив відбір банків для виплат зарплат працівникам бюджетних установ.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас