Кличко в Давосі обговорив запуск Uber в Києві — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кличко в Давосі обговорив запуск Uber в Києві

Технології&Авто
1275
На Всесвітньому економічному форумі в Давосі мер Києва Віталій Кличко зустрівся з директором по взаємодії з органами державної влади в Європі, на Близькому Сході та країнах Африки компанії Uber Марком МакГан.
Після зустрічі Віталій Кличко зазначив, що українська столиця зацікавлена в таких інноваціях і в якісному сервісі, який Uber надає майже в 70-ти країнах світу. Сьогодні компанія розглядає можливість своєї роботи і в Україні, а почати її планує з Києва.
“Ми прагнемо залучати до столиці інноваційні проекти, зокрема, і в автомобільних перевезеннях. Це міжнародна компанія, яка швидко розвивається і надає онлайн-сервіс в багатьох містах світу, – зазначив Кличко. – Для пасажирів це – більше гарантій безпеки, оскільки сервіс дає можливість вибирати авто, а також водія за рейтингом його професіоналізму. Для роботи бізнесу це – прозорість і легальність. Оскільки розрахунок за поїздку виключно безготівковий і оплачується картою. І це зробить роботу таксі прозорою і легальної», – підкреслив Кличко.
Мер Києва зазначив, що з Марком МакГан вони обговорили спільні плани і можливість запустити цей сервіс в Києві впродовж кількох місяців.
Uber – це онлайн-сервіс автомобільних перевезень, який дозволяє замовити приватне таксі через сайт, а також через додатки на iPhone або на пристроях Android. Компанія була створена в 2009 році, її штаб-квартира розташована в Сан-Франциско. На сьогодні послуги Uber доступні в 68 країнах і більш ніж в 300 містах світу. Компанія отримує від працюючих в ній таксистів комісію в розмірі 20% від кожного виклику.
Нагадаємо, наприкінці минулого року з’явилася інформація про те, що Uber Technologies готується до виходу на український ринок. Представники компанії навіть провели зустріч зі співробітниками Міністерства інфраструктури України, а директором українського представництва Uber був призначений Аркадій Вершебенюк.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас