«ІНТАЛЄВ» і «ТЕРРА ФУД» успішно завершили проект по автоматизації системи управління фінансами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«ІНТАЛЄВ» і «ТЕРРА ФУД» успішно завершили проект по автоматизації системи управління фінансами

552
ГК «ІНТАЛЄВ» повідомила про завершення масштабного проекту з впровадження й автоматизації системи управління фінансами ТОВ «ТЕРРА ФУД».
«ТЕРРА ФУД» – провідний український холдинг з виробництва молочної продукції в Україні. Необхідність оптимізації й автоматизації системи фінансового управління була обумовлена активним зростанням бізнесу. Керівництво «ТЕРРА ФУД» зробило вибір на користь «ІНТАЛЄВ» завдяки значному успішному проектному досвіду і наявності власного програмного продукту «ІНТАЛЄВ: Корпоративний менеджмент».
Метою проекту стало створення єдиної автоматизованої системи для формування пакету необхідної управлінської звітності план \ факт як консолідованої, так і окремо по кожній компанії, з можливістю масштабування системи.
Одним з важливих результатів проекту стало підвищення якості та ефективності контролю бізнес-процесів. У ході проекту були досягнуті наступні результати:
• Створена єдина інформаційна база даних, яка включає в себе дані управлінського обліку по всіх організаціях Групи компаній;
• Автоматизована складна методика управлінського обліку по всіх організаціях компанії (в т.ч. облік собівартості, ПДВ, попереднє нарахування доходів / витрат);
• У єдиній базі ПП «ІНТАЛЄВ: Корпоративний менеджмент» налаштована докладна модель планування функціональних бюджетів;
• Автоматизовано процес планування собівартості реалізації з погляду статей матеріальних витрат;
• Компанія отримує підсумкові звіти план\факт (Баланс, Звіт про прибутки і збитки, Звіт про рух грошових коштів) з можливістю отримання розшифровок в необхідних аналітичних розрізах.
Завдяки продуктивній роботі представників «ТЕРРА ФУД» та проектної команди ІНТАЛЄВ, проект був завершений в обумовлені терміни, з відмінними результатами і виконаними критеріями успішності.
«Реалізація проекту дала можливість досягти бажаного результату. Ми отримали комплексну систему управління фінансами, яка дозволяє з легкістю формувати пакет необхідної управлінські звітності. Ми отримуємо об’єктивну і прозору картину, яка вказує на які фактори необхідно впливати для досягнення бажаного результату. Система істотно підвищила ефективність управління в компанії», – зазначає Барановська Наталія, Фінансовий директор компанії «ТЕРРА ФУД».
Запрошуємо дізнатися більше про впровадження систем планування та бюджетного управління в різних українських компаніях на майстер-класі. «Бюджетування в середньому і великому бізнесі. Галузева специфіка, кейси українських компаній, рекомендації експертів»
Майстер-клас базується на більш ніж 20-річному проектному досвіді ІНТАЛЄВ
•Експерти розкажуть про специфіку і проблематику впровадження в різних галузях.
•Приведуть приклади, як вирішувалися ті чи інші бізнес-завдання, пов’язані з процесом планування.
•Детально розкажуть про реалізацію одного з найскладніших видів планування – плануванні в сфері виробництва.
Дата проведення: 28 січня, 10.00, Київ
Програма майстер-класу на сайті www.intalev.ua
Довідка про компанії
«ІНТАЛЄВ» – міжнародна група компаній, що спеціалізується на розробці та впровадженні сучасних інформаційних систем управлінні підприємством, підвищенні ефективності ведення бізнесу. Компетенції: фінансове, стратегічне, процесне управління, управлінський контролінг (розробка KPI). Власний продукт «ІНТАЛЄВ: Корпоративний менеджмент».
«ТЕРРА ФУД» – провідний український холдинг з виробництва молочної продукції в Україні. Абсолютний лідер в сегменті виробництва і продажу преміальної молочної продукції в Україні. До основних брендів компанії відносяться: Premialle, «Ферма», «Біла лінія», «Тульчинка».
За матеріалами:
Инталев
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас