Створена смарт-лампа, яка може відтворювати музику і вмикати телевізор (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Створена смарт-лампа, яка може відтворювати музику і вмикати телевізор (відео)

Технології&Авто
962
Sony представила незвичайний пристрій, здатний виконувати безліч завдань по дому.
Лампа, що отримала назву Multifunctional Light, розроблена з використанням технології LED-освітлення Toshiba, і здатна видавати повний світловий спектр під настрій користувача. Новинка підключається до смартфону або будь-якого іншого пристрою за допомогою Wi-Fi і здатна включатися або вимикатися за заданим графіком. Крім того, лампа оснащена датчиком руху, сенсорами, визначальними яскравість, температуру і вологість у приміщенні, роз’ємом для карти пам’яті microSD, інфрачервоним контроллером, динаміком і мікрофоном.
Лампа Multifunctional Light здатна виконувати велику кількість різноманітних завдань. Так, наприклад, вона може включити телевізор або кондиціонер, коли людина увійде в кімнату, контролювати термостат, відтворювати музику, виступати в якості сигналізації, а також записувати і відтворювати повідомлення. Всі ці функції можна самостійно налаштувати і змінювати за допомогою спеціального мобільного додатку.
Продажі “розумної” лампи від Sony почнуться в Японії вже в першій половині 2016 року, а після того, як вона пройде тестування на внутрішньому ринку країни, пристрій може з’явитися і в країнах Європи та Північної Америки.
За матеріалами:
Engadget
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас