Суд дозволив прокуратурі обшукати офіс Google в Києві — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Суд дозволив прокуратурі обшукати офіс Google в Києві

Кримінал
3937
Печерський районний суд Києва надав слідчому Головної військової прокуратури Генеральної прокуратури тимчасовий доступ до інформації та документів компанії Google, розміщених на YouTube. Про це йдеться у відповідній постанові суду від 10 грудня 2015 року.
Досудовим розслідуванням встановлено, що п’ятого грудня невстановлені особи без дозволу прокурора і слідчого опублікували дані досудового розслідування за ознаками злочинів. Вони розмістили на сайті antikor.com.ua публікацію під назвою “Як заступник міністра МВС… домовлявся про відкати на мільйони гривень” і два відеоролика, які містять відомості про обставини скоєних карних злочинів.
“Надати старшому слідчому в ОВС Головної військової прокуратури Генеральної прокуратури України Богомолову А. С., слідчим слідчої групи і прокурорам групи прокурорів у кримінальному провадженні №42015000000002699, тимчасовий доступ до інформації та документів, які містять охоронювану законом таємницю, а саме до інформації, якою володіє компанія Google, (представництво якої знаходиться за адресою: м Київ, вул. Сагайдачного, 25-Б) і розміщена на сайті “Ютубі” (https://www.youtube.com)”, – йдеться в тексті постанови № 757 / 46790/15-к.
Слідчі також встановили, що сайтом youtube.com “управляє компанія Google, офіс якої в Україні знаходиться за адресою: м Київ, вул. Сагайдачного, 25-Б”.
Зокрема це стосується з якого IP адреси, хоста електронної пошти на сервер сайту Youtube, надійшли файли з відеозаписами, інформації щодо ідентифікації особи (повні анкетні дані особи, його електронну адресу, який використовується для обміну інформацією з вказівкою IP адресу і хоста), яке розмістило на Youtube файли з відеозаписами; безпосередньо файли з відеозаписами, які завантажені користувачем повні, анкетні дані користувача сайту Youtube, з якого IP адреси і хоста відбувалася реєстрація), на інтернет сторінці якого розміщені файли з відеозаписами.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас