ПриватБанк впровадив зарплатний проект з МВС в Чернiвецькiй областi — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПриватБанк впровадив зарплатний проект з МВС в Чернiвецькiй областi

Валюта
270
Чернiвецька фiлiя ПриватБанку впровадила зарплатний проект з Чернiвецьким обласним управлiнням внутрiшнiх справ. Як повiдомив заступник директора Чернiвецької фiлiї ПриватБанку Володимир Проценко, в ходi реалiзацiї проекту випущено 1 200 пластикових карт спiвробiтникам обласного та Чернiвецького мiського УВС. З метою створення належних умов для обслуговування спiвробiтникiв УВС, поруч з примiщенням обласного управлiння встановлено новий банкомат, який став девятим банкоматом ПриватБанку в Чернiвецькiй областi.
Окрiм банкоматiв, мережа обслуговування пластикових карт в областi на сьогоднi включає 21 вiддiлення та понад 70 точок еквайрiнгу. В цiлому Чернiвецькою фiлiєю ПриватБанку укладено 50 зарплатних проектiв та емiтовано 4 500 пластикових карт для працiвникiв бюджетної сфери та комерцiйних структур.
Довідка: ПриватБанк входить до числа найбiльших системних банкiв України. Нацiональна мережа банкiвського обслуговування ПриватБанку налiчує понад 1 420 фiлiй та вiддiлень по всiй територiї країни. Банк має найбiльшу в Украiнi мережу обслуговування пластикових карток: 946 банкоматів, 12 437 POS-терминалiв та понад 1 600 пунктiв видачi готiвки.
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас