МЕРТ планує провести переговори з найбільшими суверенними інвестфондами і фондами прямих інвестицій в 2016 р — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

МЕРТ планує провести переговори з найбільшими суверенними інвестфондами і фондами прямих інвестицій в 2016 р

Казна та Політика
210
Міністерство економічного розвитку і торгівлі (МЕРТ) України планує в 2016 році провести переговори з найбільшими суверенними інвестиційними фондами та фондами прямих інвестицій для залучення в країну інвестицій, повідомила прес-служба відомства з посиланням на міністра Айвараса Абромавічуса.
“Моє завдання на 2016 рік – донести інформацію про можливості в Україні до найбільших і впливових інвестфондів. На жаль, вони знають про нас небагато, а відомості, які їм потрапляють, в кращому випадку, неповні або зовсім недостовірні. Якщо ми хочемо залучити серйозні інвестиції, то рівень міжнародної комунікації потрібно значно підвищити “, – сказав міністр.
За словами А.Абромавічуса, під час поїздки в Об’єднані Арабські Емірати він провів переговори з представниками трьох найбільших фондів країни – Abu Dhabi Investment Authority, Abu Dhabi Investment Council і Mubadala. “Ці фонди управляють інвестиціями більш ніж на трильйон доларів і вкладають гроші в найрізноманітніші активи по всьому світу – вони знають, як працювати в багатьох регіонах з різними ризиками”, – сказав глава МЕРТ.
А.Абромавічус зазначив, що на переговорах сторони домовилися провести наступну зустріч вже в Києві, щоб розповісти про можливості на місці і дати можливість поспілкуватися безпосередньо і з урядом, і з бізнесом.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас