"Укравтодор" закликав українців контролювати дорожніх працівників — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укравтодор" закликав українців контролювати дорожніх працівників

Казна та Політика
421
Державне агентство автомобільних доріг України (“Укравтодор”) звернулося до представників громадськості із закликом інформувати про активність або бездіяльність дорожніх підприємств і організацій.
Як повідомила прес-служба агентства з посиланням на голову “Укравтодору” Андрія Батищева, служби автомобільних доріг, а також облавтодори у всіх областях країни готові до зимового експлуатаційного утримання автомобільних доріг загального користування, про що відзвітували керівники зазначених організацій і підприємств. Однак проконтролювати якість робіт по забезпеченню безперебійного проїзду та безпеки дорожнього руху в зимовий період на всіх 170 тис. км, які належать до сфери управління Держагентства, неможливо.
У зв’язку з цим “Укравтодор” звертається до громадян з проханням інформувати про активність або бездіяльність дорожників у всіх регіонах, а також про виникнення на автодорогах загального користування перебоїв в русі і заторах, викликаних значним ускладненням погодних умов.
“Скарги та подяки громадян є найкращим індикатором якості роботи дорожніх організацій, які найкращим чином дозволять оцінити доцільність і своєчасність використання регіональними дорожниками задекларованих ними на початку зими сил і засобів”, – підкреслив А.Батіщев.
Він зазначив, що зміст і кількість громадських звернень ляжуть в основу наказу “Укравтодору” про нагородження кращих і покарання тих, хто не впорався зі своїми службовими обов’язками.
“Укравтодор” також нагадує, що в 2016 році, у разі виникнення екстремальних погодних умов, рух на проблемних ділянках буде закрито, а тому, збираючись в дорогу, водії повинні пересвідчитися у можливості проїзду за наміченим маршрутом, зв’язавшись з черговими диспетчерами служб автомобільних доріг в областях.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас