Український Petcube анонсував новий продукт для безпеки в будинку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Український Petcube анонсував новий продукт для безпеки в будинку

Технології&Авто
858
Всесвітньо відомий український стартап Petcube на виставці CES в Лас-Вегасі розповів про новий продукт – хмарному сервісі Petcube Protect.
Це щось на зразок домашньої системи відеоспостереження, яка дозволить власникам камер Petcube бути спокійними не тільки за своїх тварин, але також безпеку в будинку. Запуск системи на ринок планують навесні 2016 року.
Сервіс працюватиме за передплатою: 10 або 30 днів. Усі власники Petcube отримають доступ до відеоісторії, яка буде зберігатися в хмарі. При цьому розробники обіцяють збільшити чутливість зондування руху, а також звукове сприймання камер. Petcube Protect зможе оповіщати власника пристрою про активність в будинку через повідомлення, а ще в системі з’явиться новий режим авто-ігри з улюбленцем за допомогою лазерної указки.
«Тепер Petcube буде охороняти ваш будинок навіть краще, ніж ваш улюбленець», – підкреслив СЕО Petcube Ярослав Ажнюк в Facebook.
Нагадаємо, український гаджет успішно продається в Америці. Як повідомили в компанії, перед різдвяними святами Petcube розширив дистрибуцію в США, підключивши таких рітейлерів як Best Buy, Brookstone, Nordstrom та інших. А в грудні всі пристрої були розпродані. У 2016 році компанія має намір розширити свою присутність і на інші ринки Америки та Європи.
За матеріалами:
Ain.Ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас