Amazon запустив програму споживчого кредитування для своїх британських клієнтів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Amazon запустив програму споживчого кредитування для своїх британських клієнтів

Кредит&Депозит
1112
Найбільший світовий онлайн-рітейлер Amazon запустив у своєму онлайн-магазині в Великобританії систему споживчого кредитування для клієнтів Amazon Pay Monthly – кредит можна оформити на товар або групу товарів, вартість яких перевищує 400 фунтів стерлінгів.
Поки система знаходиться на етапі тестування, в рамках якого Amazon співпрацює з компанією Hitachi Capital Consumer Finance.
Пропонована клієнту ставка по кредиту становить 16,9%, термін виплати кредиту – від двох до чотирьох років, необхідність внесення авансу відсутня. Для оформлення кредиту досить ввести дані банківської карти, потім займ оформиться автоматично, а перший внесок є початком платежу по кредиту.
При цьому для покупки цифрових товарів і подарункових сертифікатів систему Amazon Pay Monthly поки використовувати не можна, однак послуга поширюється на покупку меблів і електротоварів.
Оборот Amazon у Великобританії в 2015 році досяг 5,6 млрд доларів США. А в «чорну п’ятницю» в 2015-му кількість замовлень зросла до 7,4 млн з 5,5 в 2014 році.
На думку експертів, можливість швидко і без додаткових комісій купити товар в кредит приверне в онлайн-магазин ще більше покупців. Тестування нової послуги у Великобританії в цьому випадку буде вирішальним, а після аналізу результатів стане ясно, чи чекати аналогічного сервісу клієнтам Amazon в інших державах.
За матеріалами:
the guardian
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас