Що загрожує банкам в 2016 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Що загрожує банкам в 2016

Кредит&Депозит
3502
Опитування банківських експертів прояснило, чого варто побоюватися в 2016 році. За прогнозами, найбільше ризиків для фінансових установ буде пов’язано з погрозами, які раніше не викликали серйозних побоювань.
На першому місці в списку загроз – кібершахрайство. Ця загроза і раніше приносила банкам масу незручностей. Однак у цьому році хакери будуть не тільки красти персональні дані клієнтів банків, але і створювати підроблені документи неіснуючих людей.
З допомогою підроблених документів хакери зможуть отримати повноцінний доступ до банківських послуг і будуть перехоплювати дані, наприклад, квитанції про нарахування заробітної плати.
Раніше повідомлялося, що за допомогою підроблених документів злочинці вивели з рахунків найбільшого банку США $400 тис.
Розвиток бізнесу в інших регіонах може бути більш ризикованим, ніж очікуваний прибуток. Тому банки повинні будуть витрачати більше коштів на ознайомлення з можливими загрозами на тому чи іншому ринку.
Боротьба з фінансуванням тероризму змусить банки різних країн світу перебувати у постійному діалозі, виконувати всі вимоги фінансових регуляторів і ефективно використовувати різні дані для виявлення підозрілих осіб
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас