Співробітники JPMorgan грабували рахунки клієнтів банку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Співробітники JPMorgan грабували рахунки клієнтів банку

Кримінал
951
Двох співробітників американського банку JP Morgan Chase звинувачують у незаконному доступі до рахунків клієнтів та крадіжці близько $400 тис.
Протягом більше двох років працівники бруклінського відділення банку JPMorgan Chase – Джонатан Френсіс, 27 і Діон Еллісон, 31 мали доступ до 15 великих рахунків літніх клієнтів. Працівники банку на основі підроблених посвідчень створили карти для доступу до коштів через банкомат. За весь час злочинцям вдалося 335 разів зняти гроші в банкоматі з підробленою карткою.
Рахунки, які потрапили під підозру, були неактивні. Злочинці спеціально обрали акаунти, які використовувалися тільки для отримання соцвиплат.
Слідчі з’ясували, що вісім з них належало клієнтам, яких більше немає в живих. Тим не менш, на них продовжували надходити виплати з Адміністрації соціального забезпечення через застарілу звітність.
Один з працівників банку здався добровільно. Іншого затримала поліція. Також затримано злочинця, який займався зняттям готівки в банкоматі за підробленими картками. Другий злочинець, відповідальний за виведення коштів, за раніше знаходиться на волі.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас