За кинутий в снігопад автомобіль доведеться платити штраф — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

За кинутий в снігопад автомобіль доведеться платити штраф

Особисті фінанси
2840
До водіїв, які створюватимуть перешкоди для очищення доріг під час снігопаду, будуть застосовані штрафні санкції. Про це в ході прес-конференції, яка пройшла в прес-центрі “Одеса-медіа”, розповів заступник начальника Управління патрульной поліції в Одесі Євген Стельмах, – повідомляє видання з посиланням на odessit.ua.
За його словами, ця процедура передбачена законодавством України. “Якщо транспортний засіб буде істотно перешкоджати дорожньому руху, знаходитиметься на пішохідному переході або ускладнювати рух інших транспортних засобів, в цьому випадку дане на місце буде викликано евакуатор і такий транспортний засіб буде доставлятися на штрафмайданчик”, – зазначив Євген Стельмах.
Згідно з постановою Кабміну за евакуацію транспортного засобу власникові доведеться заплатити від 600 до 800 гривень. Також передбачена певна сума за кожну добу зберігання автомобіля на штрафмайданчику. Всього в місті існує чотири таких штрафмайданчики.
Крім того, за порушення дорожнього руху передбачається штраф від 250 гривень. У випадку, якщо штраф не буде сплачено протягом 15 днів, сума збільшується вдвічі.
“Пам’ятайте про те, що є таке поняття як взаємоповага і взаєморозуміння, пам’ятайте про те, що поруч з вами в попутному напрямку або зустрічному рухається такий же водій. Поважайте його, і пам’ятайте про це”, – додала начальник прес-служби Управління патрульної поліції Алла Марченко.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас