Volkswagen відкликає в РФ 2,2 тис. автомобілів Caddy через неправильне кріплення електропроводки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Volkswagen відкликає в РФ 2,2 тис. автомобілів Caddy через неправильне кріплення електропроводки

Технології&Авто
184
Російське представництво німецького автомобілебудівного концерну Volkswagen AG ТОВ “Фольксваген Груп Рус” відкликає в РФ 2,166 тис. Volkswagen Caddy.
Як говориться в повідомленні Росстандарта, мова йде про автомобілі, реалізовані c 2014 по 2015 р з VIN-кодами згідно зі списком на сайті Росстандарта.
“На автомобілях, що підпадають під відкликання, кріплення дроту маси блоку управління бортової мережі виконано неправильно. У самому несприятливому випадку при натисканні кнопки дистанційного керування може відбутися мимовільний запуск двигуна. Автомобіль з механічною коробкою передач може прийти в рух, що в свою чергу може призвести до аварійної ситуації “, – зазначає відомство.
Уповноважені дилери ТОВ “Фольксваген Груп Рус” повідомлять власників автомобілів, що підпадають під зазначене відкликання, шляхом розсилки інформаційних листів та / або по телефону про необхідність надати автомобіль в найближчий дилерський центр для проведення ремонтних робіт.
Разом з тим, власники можуть самостійно, не чекаючи листи, визначити, чи потрапляє їх автомобіль під відкликання, зіставивши VIN-код їхнього автомобіля з переліком на сайті Росстандарта, зв’язатися з найближчим дилерським центром і записатися на ремонт.
В рамках відкличний кампанії на автомобілях буде проведена перевірка і при необхідності дозатяжка кріплення проводу маси. Всі ремонтні роботи здійснюватимуться безкоштовно для власників.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас