Яценюк: "Укрнафта" перерахувала дивіденди до держбюджету — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Яценюк: "Укрнафта" перерахувала дивіденди до держбюджету

Казна та Політика
518
ПАТ “Укрнафта” перерахувала 1 млрд 770 млн гривень дивідендів до державного бюджету. Про це в ході засідання Кабінету міністрів України заявив прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк, передає кореспондент РБК-Україна.
“Був раніше прийнятий закон, який передбачав повернення України контролю над компанією” Укрнафта “. Були проведені загальні збори акціонерів, призначений новий голова правління “Укрнафта”, з яким я зустрічався минулого тижня і після цієї зустрічі в першу чергу обговорювалися питання виплати дивідендів компанією “Укрнафта” на користь державного бюджету України. Загальний обсяг таких дивідендів повинен становити 1 млрд 770 млн грн. Хотів би доповісти членам Кабінету міністрів України та українському народу про те, що 1 млрд 770 млн грн компанією “Укрнафта” перераховано до державного бюджету. Дивіденди оплачено “, – заявив Яценюк.
Нагадаємо, раніше Арсеній Яценюк заявив, що глава компанії “Укрнафта” Марк Роллінз буде звільнений, якщо компанія не заплатить 1,8 млрд гривень дивідендів до кінця року.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас