У Києві біля обмінника у чоловіка вкрали 70 тис доларів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві біля обмінника у чоловіка вкрали 70 тис доларів

Кримінал
3962
Увечері 29 грудня озброєна банда напала на людину біля обмінного пункту валюти в Солом’янському районі міста Києва. Прибувши на місце подій патрульна машина поліції почала переслідування, в ході якого сталася масова ДТП при участь декількох автомобілів, 5 осіб постраждало, серед яких було двоє поліцейських, повідомляє Інтерфакс-Україна.
У ході нападу зловмисникам вдалося заволодіти сумою в $ 70 тис. Прибувши на місце патрульна машина потрапила під автоматний обстріл, після чого злочинці зникли. Пізніше автомобіль був знайдений, в столиці оголошено план «Перехоплення».
За словами радника голови Міністра внутрішніх справ України Зоряна Шкіряка, напад зробила кримінальна банда, в якій імовірно працює до 10 осіб. Велика частина, за словами Шкіряка, вихідці з Донецької області.
«Зловмисники небезпечні, озброєні і можуть чинити опір. До спецоперації залучені патрульні і поліцейський спецназ», – додав Шкіряк. Постраждалі поліцейські, за його словами, виконали всі дії з перехоплення злочинців відповідно до інструкцій. Зараз вони знаходяться в стан середньої тяжкості, їх життю нічого не загрожує.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас