AliExpress запускає оплату товарів готівкою — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

AliExpress запускає оплату товарів готівкою

Світ
4475
Китайський інтернет-ритейлер AliExpress повідомив про запуск на території РФ послуги оплати товарів готівковим способом через відділення «Пошти Росії», в салонах зв’язку «Евросеть» и «Связной».
При виборі опції «оплата готівкою» покупцеві необхідно буде ввести номер мобільного телефону, на який буде надіслано SMS-повідомлення з підтвердженням замовлення й спеціальним платіжним кодом. Загальна кількість точок прийому платежів складе близько 37 000. При цьому комісія при оплаті не стягуватиметься.
«AliExpress йде назустріч тим нашим покупцям, для яких зручніша оплата готівкою. Незважаючи на значне поширення банківських карток і зростання популярності мобільної комерції та електронних грошей, готівка, як і раніше, залишається важливим способом оплати для багатьох росіян, особливо у віддалених регіонах, де культура безготівкових платежів ще тільки формується»,— заявив директор з розвитку бізнесу AliExpress в Росії і СНД Марк Завадський.
Нагадаємо, що нещодавно пан Завадський провів кілька зустрічей з казахстанськими компаніями. При цьому підприємці обговорили можливості розвитку китайського інтернет-майданчика в Казахстані.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас