Будь-які недержавні організації можуть брати участь в електронних торгах, - експерт — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Будь-які недержавні організації можуть брати участь в електронних торгах, - експерт

Казна та Політика
230
Соціальний фонд і будь-які недержавні організації можуть прийти на один з комерційних майданчиків і прийняти участь в комерційній системі, в електронних торгах.
Про це в ході подкасту на Finance.UA розповів Микола Жандоров керівник торгового майданчика Zakupki.prom.ua.
 “У нас можна працювати як на державному, так і на приватному майданчику, вони між собою ніяк не перетинаються”, – повідомив він.
Микола Жандоров вважає, що гроші сплачені в державні організації контролюються ними ж, а також процес участі в торгах, що ж стосується інших недержавних структур, то їм особисто необхідно контролювати процес витрат і доходів.
“Чому держава повинна контролювати витрату податків, витрату публічних коштів? Тому що ці гроші жителі заплатили державі, з держави вони і запитують, правильно? Якщо говорити про благодійний фонд, наприклад, гроші жителі заплатили благодійному фонду, з нього вони і повинні питати”, – підсумував керівник торгового майданчика Zakupki.prom.ua Микола Жандоров.
Більше з цієї теми слухайте в нашому новому випуску: Економічний Подкаст 89. Микола Жандоров: У майбутньому в онлайн буде перетікати істотна частка экономіки.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас