У Києві заощадили майже 2 млн грн на закупівлі снігоприбиральних тракторів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві заощадили майже 2 млн грн на закупівлі снігоприбиральних тракторів

Казна та Політика
156
У столиці заощадили майже 2 млн грн на закупівлі снігоприбиральної техніки, кошти повернулися в бюджет міста. Про це повідомили в прес-службі КМДА з посиланням на виступ під час презентації техніки заступника голови КМДА Петра Пантелєєва.
“У цьому році на закупівлю спецтехніки для житлово-експлуатаційних дільниць виділено 10 млн грн. В результаті відкритих і прозорих тендерних торгів ми досягли економії і придбали необхідну техніку на суму 8,07 млн. грн. Це білоруські колісні трактори, але вони надійні і зручні”, – пояснив заступник голови КМДА.
Також він зазначив, що місто взяло курс на поступове оновлення матеріально-технічної бази комунальних житлово-експлуатаційних дільниць.
“Ми повинні забезпечити лінійний персонал ЖЕУ усіма необхідними засобами для нормальної роботи. В цьому році ми закупили понад 5 тис. комплектів спецодягу, в тому числі зимових утеплених комплектів. Зараз оновили парк малої механізації для прибирання снігу. Це ті поступові кроки, якими ми рухаємося в напрямку якісного обслуговування киян”, – заявив він.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас