Київ додадуть в популярний дизайнерський онлайн-путівник — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київ додадуть в популярний дизайнерський онлайн-путівник

Світ
216
Відомий онлайн-гід по містах світу On the grid, заснований бруклінським дизайн-агентством Hyperakt, збирається додати Київ в свій путівник.
On the grid спочатку замислювався як сервіс для знайомства з містами світу, гід по красивих, на думку дизайнерів, локаціях. Контент для сервісу створюють самі дизайнери, які розповідають про цікаві місця міста за допомогою фото та історій.
Київ стане першим містом України, яке потрапив у цей гід.
Столицю в On the grid представлятиме київська компанія MacPaw. Компанія подала в Нью-Йорку заявку на участь, пройшла модерацію у дизайн-агентства і отримала звання «амбасадора міста». MacPaw буде посередником між засновниками проекту (Нью-Йорк) та місцевими учасниками (Київ), стане моніторити наповнення сторінки, залучаючи дизайнерів до участі в роботі над окремими районами. Курирувати проект по створенню представництва Києва в On the grid буде Наталя Бохонко, продукт-дизайнер MacPaw.
Створюватиме представництво Києва в гіді будуть відомі українські digital-агентства і компанії. Приміром, за район Подолу відповідає MacPaw, район Золотих Воріт буде курирувати Aimbulance.
Інші райони центральної та історичної частини Києва зможуть взяти для курирування інші компанії. Щоб взяти участь, потрібно подати заявку амбасадору, тобто – MacPaw.
Агентствам пропонується вибрати собі район, знайти в ньому пару десятків місць, про які варто розповісти, зняти їх на фото та розповісти про них коротку історію. Крім цього, можна зробити карту міста з зазначеними цікавими місцями.
Нагадаємо, український офіс Google у співпраці з місцевою владою запускає сайти віртуальних подорожей по туристичних місцях України. Приміром, на початку грудня запрацював сайт, присвячений міським дворикам Одеси: можна подивитися, як вони виглядають, і навіть послухати звуки, специфічні для цих місць.
За матеріалами:
Ain.Ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас