Оголошено про початок ліквідації "Всеукраїнського Банку Розвитку" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Оголошено про початок ліквідації "Всеукраїнського Банку Розвитку"

Кредит&Депозит
737
Почали процедуру ліквідації ПАТВБР”, яке належить синові колишнього президента України Олександру Януковичу, передає прес-служба ФГВФО.
“Згідно з постановою Правління НБУ від 21 грудня 2015 № 914“Про відкликання банківської ліцензії та ліквідації Публічного акціонерного товариства “Всеукраїнський банк розвитку” виконавчою дирекцією Фонду гарантування вкладів фізичних осіб прийнято рішення від 22 грудня 2015 № 234, “Про початок процедури ліквідації ПАТВБР” і делегування повноважень ліквідатора банку”, – йдеться в повідомленні.
Так, розпочато процедуру ліквідації Публічного акціонерного товариства “Всеукраїнський Банк Розвитку” з 23 грудня 2015 до 22 грудня 2017 включно. Повноваження ліквідатора ПАТВБР” виконуватиме професіонал з питань врегулювання неплатоспроможності банків відділу впровадження процедури тимчасової адміністрації та ліквідації департаменту врегулювання неплатоспроможності банків Михно Сергій.
Інформацію про дату початку виплат і банк-агент Фонду буде повідомлено додатково.
Виплати відшкодувань вкладникам здійснюватимуться розмірі вкладу, включаючи відсотки, нараховані на день початку процедури виведення Фондом банку з ринку, але не більше 200 тис гривень.
Нагадаємо, в жовтні слідчими ГСУ МВС було проведено обшук в ПАТ “Всеукраїнський банк розвитку” та накладено арешт на депозитні рахунки фізичних і юридичних осіб на суму понад 2,6 млрд грн.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас