Виробника холодильників продано Panasonic за $1,5 млрд — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Виробника холодильників продано Panasonic за $1,5 млрд

Фондовий ринок
878
Оголошено про продаж одного з найбільших в світі виробників холодильного обладнання Hussmann компанії Panasonic. Остання продовжує акцентувати увагу на найбільш прибуткових ринках.
Panasonic погодилася купити все акції американської компанії Hussmann за 186,6 млрд ієн ($1,5 млрд) у приватної інвестиційної фірми Clayton, Dubilier & Rice і промислової групи Ingersoll Rand.
Panasonic планує збільшити виручку від продажів рішень для бізнесу до 2,5 трлн ієн ($20,6 млрд) в 2018 фінансовому році. Приблизно 300 млрд ієн ($ 2,5 млрд) в цій сумі доведеться на реалізацію обладнання для продовольчих магазинів. Подібну техніку компанія поставляє в основному в країни Азії, але вона шукає різні шляхи для приходу в США. Hussmann повинна допомогти Panasonic закріпитися на американському ринку.
Покупку Hussmann можна розглядати як частину багаторічної стратегії Panasonic, яка передбачає відмову від збиткових напрямків (компанія раніше перестала випускати плазмові телевізори і значно скоротила напівпровідниковий і телефонний бізнеси) у бік таких зростаючих ринків, як автомобільна електроніка, рішення для житлового будівництва та ін.
За матеріалами:
reuters.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас