Україна обговорює спецквоту на ринку праці для українців в Ізраїлі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна обговорює спецквоту на ринку праці для українців в Ізраїлі

Казна та Політика
579
Квота для громадян України на ринку праці в Ізраїлі може бути змінена.
Про це сказав міністр закордонних справ Павло Клімкін під час візиту у складі делегації Президента України до Держави Ізраїль.
“Мова йде про введення інноваційних інструментів, можливо, за спеціальною квотою доступу на ізраїльський ринок (праці – ред). Ми, звичайно, повинні розуміти, щоб це не вплинуло на ринок праці в Україні”, – пояснив міністр.
П.Клімкін зазначив, що перед впровадженням ініціативи українська сторона повинна проаналізувати можливий вплив на український ринок праці в разі збільшення робочих квот для громадян України в Державі Ізраїль.
“Мова йде про те, щоб українські громадяни отримали більше ефективний доступ до ринку праці в Ізраїлі”, – підсумував він одну з тем, яку планується обговорити під час офіційного візиту П.Порошенко до Ізраїлю.
Нагадаємо, 22-23 грудня Президент України Петро Порошенко перебуває з офіційним візитом у Державі Ізраїль, де планує провести зустріч з Прем’єр-міністром Біньяміном Нетаньяху, іншими високопосадовцями, а також скаже промову перед кнесетом (парламентом Ізраїлю).
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас