Порошенко: Безвізовий режим з ЄС стане реальним вже в 2016 р — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Порошенко: Безвізовий режим з ЄС стане реальним вже в 2016 р

Казна та Політика
2022
Безвізовий режим з країнами Європейського союзу для громадян України стане реальністю вже в 2016 році, повідомив президент України Петро Порошенко.
“Разом ми відвоювали для громадян України заслужене право на вільні безвізові поїздки в країни Євросоюзу. Вони стануть реальністю вже в наступному році”, – сказав президент у своєму зверненні до українського народу.
Президент висловив визнання європейським партнерам України, Верховної Ради, уряду, дипломатам, українському громадянському суспільству “і всьому українському народу за наші спільні зусилля”.
“Рішення Єврокомісії, крім того, що дає зелене світло впровадженню безвізового режиму, є сигналом про визнання реформаторських зусиль України. У тому числі – у сфері юстиції, боротьби з корупцією, створення нових правоохоронних органів”, – сказав П.Порошенко.
“Якщо в безвізовому забігу ми витримали довгий семирічний марафон, то у справі боротьби з корупцією, запуску абсолютно нової антикорупційної системи в Україні – це був справжній спринт”, – зазначив президент.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас