"Хюндай Корпорейшн" зацікавлена у створенні спільного виробництво у Львівській області — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Хюндай Корпорейшн" зацікавлена у створенні спільного виробництво у Львівській області

Фондовий ринок
929
Компанія “Хюндай Корпорейшн” розглядає можливість створення у Львівській області спільного українсько-корейського підприємства, повідомила прес-служба Львівської облдержадміністрації.
Згідно з повідомленням, про це йшлося на зустрічі голови облдержадміністрації Олега Синютки з представником компанії “Хюндай Корпорейшн”.
За словами Іллі Джонга – глави представництва “Хюндай Корпорейшн”, розташованого в Києві, – компанія давно працює на українському ринку і має намір розширювати свої потужності, причому не лише у сфері залізничної інфраструктури, а й в інших напрямках.
“Наша мета – розвиток проектів в Україні та завоювання нових ринків Центральної і Східної Європи. Компанія хоче розвиватися, тому важливо знайти хорошого партнера. Ми маємо намір створити спільне підприємство. Львівська область дуже приваблива для нас, і ми розглядаємо можливість розміщення тут виробничої бази. Саме тому і хотіли б розглянути програми для інвесторів”, – цитує прес-служба І.Джонга.
За його словами, вже відбулася зустріч із керівником одного з підприємств області, яке “Хюндай Корпорейшн” розглядає як потенційного партнера.
О. Синютка, у свою чергу, вказав на переваги регіону: розташування, інфраструктуру, безпеку, стабільну політичну ситуацію.
Окрім цього, за його словами, в області здійснюється супровід інвестиційних проектів і збереглася традиція машинобудування, тому не буде проблем з пошуком висококваліфікованих фахівців.
Раніше Львівська облдержадміністрація повідомляла, що можливість співпраці з підприємствами Львівської області розглядає компанія Bombardier, про що йшлося на зустрічі О. Синютки з послом Канади в Україні Романом Ващуком 15 грудня.
Huyndai Corporation є найбільшим південнокорейським конгломератом, що займається виробництвом і реалізацією широкого спектру послуг і продуктів, зокрема морські суден, промислових установок та машин, комерційних автомобілів і залізничного рухомого складу, сталі, хімічної продукції та інших товарів.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас