У Польщі депутата оштрафували на 600 євро за довгу промову, - ЗМІ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Польщі депутата оштрафували на 600 євро за довгу промову, - ЗМІ

Світ
406
У Польщі опозиційного депутата Михайла Щербу оштрафували на 600 євро за перевищення ліміту часу, відведеного для виступу в стінах парламенту, повідомляє Радіо Польща.
“Це перший випадок за останні сім скликань Сейму, коли депутат, який не був виключений з засідання, а тільки отримав попередження, був покараний фінансово. Це дискредитаційне рішення спікера, який звернувся з такою пропозицією до президії”, – сказав Міхал Щерба в ефірі телеканалу TVPInfo.
Крім того, депутат отримав догану від спікера Сейму Марека Кухцінського під час дебатів 2 грудня, коли правляча партія Право і справедливість вибирала п’ять нових суддів Конституційного суду.
Під час свого виступу Щерба звернувся до спікера з питанням, навіщо він “легітимізує безправні дії відносно Конституційного суду”. Після цього йому вимкнули мікрофон.
Повідомляється, що опозиційний політик має намір оскаржити рішення в президії Сейму, проте вважає, що це не принесе результатів, оскільки більшість в ньому становлять депутати від правлячої партії.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас