Дід Мороз, не підкачай. 7 кращих гаджетів-подарунків на Новий рік — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Дід Мороз, не підкачай. 7 кращих гаджетів-подарунків на Новий рік

Особисті фінанси
2245
У сучасному світі кращого подарунка, ніж гаджет, не придумаєш. НВ обрав найкращі подарунки, які в цьому році дозволяє зробити своїм близьким всемогутня IT-індустрія.
Смартфон Apple iPhone 6s
Від 16 000 грн
Це передбачувано і навіть банально. Вже котрий рік поспіль найбажаніший подарунок на Різдво або Новий рік має “яблучне” походження. В цьому році флагманський смартфон від Apple зовні не відрізняється від попередньої моделі, але отримав екран, який вміє сприймати силу натискання, а також оновлену камеру. Вона фотографує ще краще, ніж попередня. Хоча і мнула робила чудові знімки. Чи можна поліпшити ідеал?
Загалом, одні кажуть, що це чистий маркетинг з метою кожен рік “розвести” користувачів на кругленьку суму. Інші стверджують, що це магія. Як би там не було, кращого подарунка поки що не знайти.
Розумний годинник Motorola Moto 360
Від 4 300 грн
Скоро класичний годинник на руці буде розцінюватися як епатаж. Наприклад, як прослуховування вінілових платівок в епоху MP3. Або відправлення листів, коли електронну пошту вже витісняють месенджери.
Однак, ностальгія штука сильна і тривала. Для боротьби з нею дизайнери Motorola першими додумалися зробити розумний годинник з круглим екраном, що імітує дизайн класичних хронометрів. Вийшло дуже стильно. І багато хто вважає, що цей відносно недорогий годинники, що працює на платформі Android Wear, набагато кращий вибір, ніж нашумівший Apple Watch.
Смартфон Sony Xperia Z5
Від 17 000 грн
Черговий гаджет агента 007 і черговий флагман від Sony. Можна нескінченно довго сперечатися про те, що Sony вже не та. І Джеймс Бонд вже не той. Але Xperia Z5 продовжує славні традиції японської компанії, а отже – кращого смартфона на ринку не знайти. Найпомітніше з нововведень – сенсор відбитків пальців, вбудований в розташовану на правому боці кнопку вмикання екрану. Ступінь захисту від вологи дещо знизився – Sony відтепер не рекомендує використовувати смартфон у воді. Але головне – це стиль, стиль і ще раз стиль.
Фітнес-трекер Fitbit Charge HR
Від 3200 грн
Не хотілося б вірити, що кожен, хто стежить за трендами, повинен ходити, обвішаний гаджетами, як революційний матрос кулеметними стрічками. Але стандартної зв’язки ноутбук-смартфон вже давно не достатньо. На тлі тотального захоплення здоровим способом життя без фітнес-трекера не обійтися.
Новинка від Fitbit – чудовий вибір в цій категорії подарунків. Тут і цікавий та незвичний дизайн, доступна ціна і дуже багатий функціонал. Гаджет вміє підраховувати пройдені кроки і спалені калорії, кількість поверхів, на які піднявся користувач, може відслідковувати фази сну і будити за допомогою вібрацій.
Цифрова камера Nikon D5300
Від 17 000 грн
Nikon пізніше за конкурентів перейнявся тим, щоб оснастити свої дітища модулями GPS і WiFi. Перший потрібен для того, щоб відзначати у файлах зі знімками місця, де вони були зроблені. Другий – для того, щоб передавати відзняті кадри на комп’ютер або одразу в інтернеті, безпосередньо з камери, без допомоги дротів.
В усьому іншому, D5300 – це типова камера від Nikon. Зручна ергономіка, відмінна якість зборки. Багатий функціонал. Найширший вибір оптики. Якби ще екран був сенсорним, ціни б цій камері не було.
Погодна станція Netatmo Weather Station
Від 4 700 грн
Хто сказав, що гаджети – це тільки ноутбуки, смартфони та інші пристрої, з яких можна зайти в Facebook? Помітною тенденцією 2015 року стали гаджети для розумного будинку. Такі як ця погодна станція. Вона складається з двох модулів. Один розміщується в приміщенні і заряджається від USB-кабелю, другий – на вулиці і живиться від батарейок ААА.
Внутрішній модуль вимірює температуру і вологість повітря, рівень шуму і вміст вуглекислого газу. Зовнішній вимірює температуру і вологість. Дані передаються у додаток на смартфоні користувача (підтримуються iOS і Android). Додаток підкаже, коли варто провітрити кімнату з застояним повітрям, в який час краще вийти на пробіжку, тощо.
Навушники Sony MDR-XB450BV
Від 2 200 грн
Хочеться назвати ці навушники подарунком для справжнього меломана. Але якість звучання все ж не найсильніша сторона цієї моделі. За цим показником навушники не сильно відрізняються від конкурентів за ті ж гроші, в тому числі і від інших моделей самої Sony.
Фішка цієї моделі – вбудована вібрація для посилення “низів”. Мало того, що навушники самі по собі якісно “басять”, так вони ще здатні вібрувати в такт басовим музичним партіям. Силу вібрації можна регулювати. І це добре, тому що на максимумі навушники вібрують так сильно, що мимоволі побоюєшся отримати струс мозку. Втім, багатьом це навпаки, буде до вподоби.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас