Apple без пояснень закрила аналітичний сервіс Topsy, куплений за $ 200 млн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple без пояснень закрила аналітичний сервіс Topsy, куплений за $ 200 млн

Фондовий ринок
601
Стало відомо, що належить Apple аналітичний сервіс Topsy Labs, придбаний в 2013 році за $ 200 млн, більше не функціонує. Ресурс 9to5Mac першим відзначив, при спробі зайти на сайт компанії Topsy Labs користувач перенаправляється на сторінку підтримки Apple, присвячену нової функціональності пошуку в iOS 9, яка дозволяє Siri, Calendar і іншим додаткам сторонніх розробників надавати більш точні дані.
Ніяких офіційних повідомлень від Apple з цього приводу не було. У свою чергу Topsy Labs повідомила у своєму акаунті в Twitter про своє закриття таким твітом «Ми знайшли свій останній твіт».
У зв’язку з припиненням функціонування Topsy Labs виникають питання з приводу того, чим займалася ця фірма протягом двох років, і в яких сферах діяльності Apple використовувалися її технології. Фірма, що базується в Сан-Франциско розробила інструменти, які дозволяли користувачам проводити пошук і аналізувати дані сервісу Twitter та інших соціальних мереж. Інструментарій допомагав визначати наскільки позитивно чи негативно користувачі Twitter відносяться до тієї чи іншої теми.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас