Столична влада домовилася з підприємцями про розміщення автокав'ярень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Столична влада домовилася з підприємцями про розміщення автокав'ярень

Казна та Політика
513
Київська міська державна адміністрація та підприємці знайшли способи врегулювання проблемних моментів з розміщення автокав’ярень, які виникали під час попередніх торгів.
Про це сьогодні заявив директор Департаменту промисловості та розвитку підприємництва КМДА Максим Кузьменко після зустрічі з представниками “Асоціації мобільних кав’ярень”.
За словами Кузьменко, навіть з огляду на незначні похибки електронних торгів, які вперше проходили в місті, Київ отримав тільки на першому етапі майже в 40 разів більше надходжень до міського бюджету, ніж у попередні роки. “Ми вдячні, що Асоціація нарешті прийняла ті умови, які влада пропонувала ще в перший день переговорів. Адже всі ці умови спрямовані на те, щоб зробити Київ охайним, зручним для киян і гостей”, – зазначив Кузьменко.
Він підкреслив, що Департаменту вдалося виявити кілька перекупників, які прийшли на торги не для того, щоб дійсно отримати право на законну торгівлю в певному місці, а виключно для того, щоб перепродувати потім куплені місця. “Такі договори, звичайно, будуть анульовані, а місця винесені на повторні торги”, – розповів він.
Крім того, як зазначив глава Департаменту, також недійсними визнають договори, що містять систематичні порушення, наприклад, з використанням функції автоматичної ставки. “Зараз ми ретельно переглядаємо кожного підприємця – переможця минулих торгів. Звичайно можуть мати місце випадки, коли не зовсім чесні або відповідальні люди брали участь у торгах – ми розберемося з цим”, – зазначив Кузьменко.
За його словами, всі місця, договори щодо яких законно будуть припинені, влада вже найближчим часом винесуть на додаткові торги.
“Як і хотіли підприємці, вони відбудуться на біржі, яка буде узгоджена на засіданні робочої групи за участю представників КМДА, депутатів профільної комісії, членів Асоціації та підприємців представників цієї сфери”, – розповів керівник Департаменту.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас