На ринку праці спостерігається зниження конкуренції — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На ринку праці спостерігається зниження конкуренції

Особисті фінанси
859
Останній місяць осені показав стабільне зростання кількості вакансій. Кількість нових резюме практично не змінилася. Це призвело до незначного зниження конкуренції на ринку праці. Шукачі роботи навряд чи відчують такі зміни, адже на одне вакантне місце, як і раніше претендують 3-4 вільних фахівця, передає hh.ua.
Найвищий показник конкуренції традиційно спостерігався у столиці. Далі йдуть Дніпропетровська, Харківська, Запорізька та Одеська області. Серед регіонів з найнижчою конкуренцією – Тернопільська, Волинська, Івано-Франківська та Житомирська області.
Як і місяць тому, до трійки лідерів професійних сфер з високою конкуренцією увійшли ТОП-менеджери, юристи та бухгалтери. Крім того, в рейтингу з’явилися співробітники банків, а також фахівці з управління персоналом.
Зникли з ТОП-5 професійних сфер з високою конкуренцією молоді фахівці. Зараз пропозицій для тих, хто знаходиться на старті кар’єри, стало більше. У першу чергу, мова йде про стажування, асистентську роботу або ті посади, на яких необхідні навички та досвід набуваються за кілька тижнів або місяців (менеджер продажів, оператор call-центру, промоутер, консультант).
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас