Міжнародний фонд Imperious Group проінвестував 8 українських стартапів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Міжнародний фонд Imperious Group проінвестував 8 українських стартапів

Фондовий ринок
644
Міжнародний фонд Imperious Group, який веде основну діяльність на території СНД, Європи і США, проінвестував 8 українських стартапів.
Як повідомляється в звіті компанії, за три роки Imperious Group вклав кошти в 37 проектів по всьому світу, 17 з них – родом з України.
За останній рік фонд вклав кошти в українські стартапи Delfast (сервіс доставки на велосипедах), Kwambio (платформа для створення 3D-продуктів), Multitest (сервіс підбору інтернет-провайдера) і InstantAPI (сервіс для створення і управління API будь-яких масштабів), а також збільшив свою частку в стартапах Coursmos (платформа мікро-навчання), Hashtago (платформа для запуску та управління крос-платформеними рекламними кампаніями брендів), Crowdnet (створення та підтримка технологічної інфрастуктури для торговельних майданчиків) і Crediograph (платформа кредитного скорингу). Така кількість угод робить фонд Imperious Group одним з найактивніших у країні за останній рік. «Український ринок дуже перспективний, тут багато фахівців і підприємців, ми бачимо гучні історії – це хороші індикатори», – додав керуючий партнер фонду Павло Альошин.
Загальний обсяг коштів фонду становить $25 млн, на даний момент інвестовано менше половини – $11 млн. При цьому виручка портфельних компаній за останні три роки зросла з $0.5 млн до $3.2 млн.
Одним з найуспішніших українських проектів вважається Delfast – сервіс швидкої доставки на електровелосипедах. За даними фонду, оцінка проект становить $ 8 млн. Цього вдалося досягти за рахунок зростання кількості доставок в п’ять разів (з 1019 до 5 324 в місяць), зростання b2b-клієнтів до 367 і збільшення виручки з $ 1.5 до $ 11.5 тисяч.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас