Монсеррат Кабальє отримала термін за шахрайство — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Монсеррат Кабальє отримала термін за шахрайство

Світ
1740
Відома іспанська оперна співачка Монсеррат Кабальє отримала термін за шахрайство. Суд Барселони засудив 82-річну артистку до напівроку в’язниці і штрафу.
Співачка не була присутня на засіданні суду через проблеми зі здоров’ям, проте в ході слухання Кабальє визнала свою провину, зробивши заяву допомогою відеоконференції з дому. Артистку засудили до напівроку ув’язнення і штрафу в розмірі майже 255 000 євро.
Таке покарання 82-річна Кабальє отримала за шахрайство. У квітня 2014 року прокуратура Барселони запідозрила співачку в ухиленні від сплати податків на суму понад 500 000 євро. За даними слідства, вона приховала за кордоном отримані нею гонорари.
Проживаючи в Барселоні, Кабальє перераховувала гроші на рахунок у банку Андорри, що дозволяло їй не сплачувати встановлені в Каталонії податки. Дана практика була розцінена владою як шахрайство. Цього літа її визнали винною, і співачка виплатила 509 000 євро.
Однак через настільки велику суму прокуратура наполягла на проведенні судового розгляду. Кабальє отримала тюремний термін, незважаючи на те, що роком раніше пішла на угоду зі слідством, щоб уникнути ув’язнення.
За матеріалами:
ІТАР-ТАСС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас