Фіндиректором "Укрзалізниці" вибрали фінансиста з газової галузі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Фіндиректором "Укрзалізниці" вибрали фінансиста з газової галузі

Казна та Політика
628
Переможцем другого етапу конкурсу на заміщення посади фінансового директора ВАТ “Укрзалізниця” став Олександр Бужор, який має досвід керівництва фінансами в компаніях “Харківтрансгаз”, “Укртрансгаз” і НАК “Нафтогаз України”.
Про це йдеться в повідомленні “УЗ”.
Згідно прес-релізу, відкритий відбір на посаду фіндиректора ПАТ відбувався з 27 жовтня по 23 листопада 2015 в два етапи через велику кількість бажаючих взяти в ньому участь.
Заявки подали 57 кандидатів, деякі з них, за даними “Укрзалізниці”, входили в рейтинги кращих фінансових директорів країни.
За результатами розгляду поданих пакетів документів, зокрема за формальними ознаками (наявність всіх документів), було визначено 14 претендентів, яких запросили на засідання постійної комісії “Укрзалізниці” з розгляду питань організаційної структури, систем управління персоналом, соціальної політики та мотивації праці.
Після першого етапу відбору претендентів на посаду фінансового директора ВАТ “Укрзалізниця” комісія винесла для розгляду на засіданні правління шість кандидатур.
Претенденти на розгляд правління запропонували свій план дій перших 100 днів роботи на посаді фінансового директора “Укрзалізниці”.
Як повідомлялося, ПАТ “Укрзалізниця” також почало пошук кандидатів на низку керівних посад з метою формування нової управлінської команди.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас